Skip to content Skip to navigation menu

Bulletins

SERVICE BREAK Saturday on the 24th of April from 4.30 pm

SERVICE BREAK Saturday on the 24th of April from 4.30 pm

There will be a maintenance outage in our web shop on Saturday 24th of April from 4.30 onwards.

  Read more
Added  Apr 22, 2021  in category  Huom!

There will be a maintenance outage in our web shop on Saturday 24th of April 4.30 pm onwards. The break ends on Sunday at 12 am.

We apologize for the inconvenience!

Click & Collect service

Click & Collect service

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua! Pääset nyt tekemään tilaukset Heinon verkkokaupasta ja noutamaan tilaamasi tuotteet Helsingin Tukkutorilta.

  Read more
Added  Apr 20, 2021  in category  Current

Tervetuloa käyttämään Heinon Tukun uutta Tilaa & Nouda 24/7 -palvelua!

Tukkukaupan alalla täysin uudenlainen palvelu on käynnistynyt Helsingin Tukkutorilla. Uusi Tilaa & Nouda -palvelu on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Heinon Tukun asiakkuutta. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Heinon Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

 

 

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Heinon pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta.

Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

 

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Heinon asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

Kirjautuneena Heinon Tukun asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

Ole yhteydessä Heinonettin, verkkokaupan käyttäjätukeen, p. 020 717 0020, mikäli

  a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

  b. yrityksellänne on asiakkuus vain Heinon toimitustukkuun.

 

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskorille haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa sinulle automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri: klo 9:15-11 / 12:15-15 / 16:15-8. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Heinon Tukun luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiisi linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta: heinonetti@heinontukku.fi / p. 020 717 0020.
Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

 

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Heinon asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen, pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.

 

Säästä aikaasi ja tilaa yrityksesi tuotteet Heinon verkkokaupasta!

 

> Siirry tilaamaan

 

 

Kesän innostavat tuotteet

Kesän innostavat tuotteet

VIHDOINKIN KESÄ! Kesän makuja ja satokautta on odotettu pitkään ja hartaasti. Nyt grillataan, nautitaan kasviksista ja tarjotaan kesäsuosikkeja.

  Read more
Added  Apr 22, 2021  in category  New products

VIHDOINKIN KESÄ! Kesän makuja ja satokautta on odotettu pitkään ja hartaasti. Nyt grillataan, nautitaan kasviksista ja tarjotaan kesäsuosikkeja.

 

Herkuttelu on monille kesän ykkösjuttu. Kokosimme tähän kausiesitteeseen sesongin parhaita uutuuksia ja tarjouksia, joista loihdit asiakkaillesi juuri heidän kaipaamiaan herkkuja – ja uusia yllätyksiä.

Tuotteiden lisäksi löydät esitteestä vinkkejä ja kesäisiä reseptejä, kuten trendikkäästi Lähi-itä-henkisen burgerin (s. 6) ja korealaisen nyhtöbroilerin (s. 4). Runsaat salaatit ja kevyet pastat tekevät kauppansa kesällä. Valitse niihin esimerkiksi hittiherkku burrataa, paistamisen kestävää pannu- ja parilajuustoa, mehevää kassleria tai vegaanista härkäpapumurua. Valmiiksi viipaloitu buffet-lämminsavulohi sopii moneen tilanteeseen ja tarpeeseen.

Kesän grilliruokiin löydät esitteestä lihat, kalat ja hevit. Lisäksi tarjolla on monipuolinen valikoima kastikkeita ja majoneeseja, joilla viimeistelet annokset. Ja kesällähän myös janottaa. Ilahduta asiakkaitasi vaikkapa Fiskarsissa valmistetulla alkuviinillä, roseesiiderillä, jääteellä tai vadelma-raparperitonicilla.Esitteessä mainitut hinnat ovat voimassa 19.4.–31.8.2021.

 

Siirry lukemaan esitettä >

 

 

Pikaiset-campaigns in April

Pikaiset-campaigns in April

In April, we offer plenty of seasonal promotional items. Take a look at the offers, make your shopping list and come to the Cash and Carry outlet.

  Read more
Added  Apr 1, 2021  in category  Current

In APRIL, we offer plenty of seasonal promotional items.

Check out the offers, make your shopping list ready and come shopping to the Cash and Carry outlets.


Sign in to see product prices and availability. If you do not have an account yet, send us a message and we will send you teh login details.

See you in the Cash and Carry outlets!

 

      
     
 
     
 
     
 
     
   
     
 
     
 
     

 

TAKE AWAY -products

TAKE AWAY -products

We want to make your business easier and put together the best products to support the food delivery.

  Read more
Added  Feb 1, 2021  in category  Current

Are you selling food to take away? We want to make your business easier and put together the best products to support the food delivery.


Browse the products and come to Cash and Carry outlets.

  

 BAGS


OTHER PACKAGING SUPPLIES
   CONTAINERS


OTHER DELIVERY SUPPLIES

   


DISPOSABLE TABLEWARE


CUTTLERY
   


NAPKINS


CLEANING SUPPLIES

 

Karhun uudet erikoisoluet – Summer Ale ja Pale Ale

Karhun uudet erikoisoluet – Summer Ale ja Pale Ale

Karhu Pale Ale ja Karhu Summer Ale tuovat Karhu-oluen valikoimaan kaksi uutta oluttyyliä. Uutuudet täydentävät Karhun erikoisolutvalikoimaa ja sopivat kesän juhliin, kohtaamisiin ja herkkuhetkiin.

  Read more
Added  Apr 12, 2021  in category  New products

Karhu Pale Ale ja Karhu Summer Ale tuovat Karhu-oluen valikoimaan kaksi uutta oluttyyliä. Uutuudet täydentävät Karhun erikoisolutvalikoimaa ja sopivat kesän juhliin, kohtaamisiin ja herkkuhetkiin.

Tuttuun tapaan Karhun erikoisoluiden karhut ovat suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia; Karhu Pale Alen karhun on suunnitellut Teemu Järvi ja Karhu Summer Alen karhun Taika Mannila.

Molemmat oluet sopivat mainiosti grilliruokien, possun, mausteisten makkaroiden, salaattien ja kanan kavereiksi.

Karhun erikoisoluiden pakkauksissa korostetaan makutyyppejä värien avulla. Karhu Ruis IPAn tölkissä on rukiisen oranssia, Karhu Pale Alen tölkissä raikkaan vihreää ja Summer Alessa aurinkoisen keltaista väriä.

Uutuudet on pakattu 0,5 litran tölkkeihin. Sinebrychoff valmistaa kaikki juomansa 100 % uusiutuvalla energialla.

KARHU PALE ALE (5,0 %) on tyylipuhdas Pale Ale ja Karhua parhaimmillaan. Olut on raikas ja helposti juotava, siinä on täyteläinen mallasrunko ja rapsakka humalointi. Citra, Mosaic ja Simcoe -humalaseos tuo olueen mäntyisyyttä ja sitruksisuutta. Pale Ale on kolmanneksi suorituin erikoisoluttyyppi tällä hetkellä.

Oluttyyppi: Ale
Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, humala, hiiva
Alkoholiprosentti: 5,0 %
Humalat: Citra, Mosaic, Simcoe
EBU: 33

Energia per 100 ml: 174 kj/42 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 2,6
Sokeri g/100 ml: 0
Proteiini g/100 ml: 0,5
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0


> Osta Karhu Pale Ale

 

KARHU SUMMER ALE (4,8 %) on aurinkoinen olutherkku, kevyt ja hedelmäinen aleolut, joka sopii erinomaisesti kesäsesonkiin. Hienovarainen humalointi tuo olueen trooppisen hedelmäisyyden lisäksi myös raikasta sitruksisuutta. Karhu Summer Ale on valikoimassa kevään ja kesän ajan. Summer Ale on Pale Alea hieman hedelmäisempi ja raikkaampi – nimensä mukaisesti loistava kesäolut.

Oluttyyppi: Ale
Ainesosat: Vesi, OHRAMALLAS, OHRA, humala, hiiva
Alkoholiprosentti: 4,8 %
Humala: Citra ja Sabro
EBU: 24

Energia per 100 ml: 166 kj/40 kcal
Proteiini g/100 ml: 0 g
Hiilihydraatit g/100 ml: 2,5
Sokeri g/100 ml: 12,4
Proteiini g/100 ml: 0,5
Rasvaa g/100 ml: 0
Suolaa g/100 ml: 0

> Osta Karhu Summer Ale

 

 

The best products for new year

The best products for new year

Now we enjoy crabcurry or blinis and roe. Vegan products and organic food packaging are of interest.

  Read more
Added  Jan 11, 2021  in category  New products

Alkuvuoden innostavat tuotteet

Kevättalven tärpit – Nyt herkutellaan rapucurrylla tai blineillä ja mädillä. Vegevalmisteet ja ekologiset ruokapakkaukset kiinnostavat.

 

UUSI VUOSI on taas pyörähtänyt käyntiin. Tähän alkuvuoden kausiesitteeseen olemme koonneet Heinon Tukun kiinnostavia uutuustuotteita ja parhaita tarjouksia. Inspiraatiota tarjoavat myös uudet reseptimme, kuten rapu-turska-kookoscurry (s. 8) tai omenalla ja puolukalla höystetty marenkihyve (s. 14).
Talvella pöytiin kannetaan perinteisesti myös blinejä, joiden kanssa nautitaan tietysti laadukasta mätiä ja smetanaa. Blinien kanssa perinteinen juoma on olut – kalatäytteisille blineille hyvä makupari on vaikkapa aromaattinen lager tai pils. Olutvalikoimamme tärppejä löydät sivulta 33 alkaen.

Lihalle kaivataan yhä uusia vaihtoehtoja, niin lounaspöydissä kuin monen ruokalajin illallisillakin. Kätevä vaihtoehto esimerkiksi lounaslinjastoille ovat valmiit lihankorviketuotteet, kuten siemenistä rapeutta saavat vegepyörykät tai pulled-lihaa imitoiva soijaproteiinivalmiste. Tutulta tuntuvan koostumuksensa puolesta ne miellyttävät myös kasvisruokapäivää viettävää lihansyöjää.

Noutoruoan suosio tuskin tulee laantumaan, ja siksi haluamme tarjota lisää ekologisia vaihtoehtoja myös ruokapakkauksille. Bagassi on sokeriruokojen varsista valmistettu kiinnostava kierrätysmateriaali, joka voidaan kierrättää biojätteeseen.

 

Esitteessä mainitut hinnat ovat voimassa 1.1.–30.4.2021.

 

Siirry lukemaan esitettä >

 

 

Lautaselle magazine 1/2021

Lautaselle magazine 1/2021

Uudistunut Lautaselle asiakaslehti on ilmestynyt. Lue lehdestä kevätsesongin uutuuksista, korona-ajan selviytyjistä ja lyhyessä ajassa mainetta niittäneestä kortteliravintolasta ja sen keittiömestarista.

  Read more
Added  Feb 8, 2021  in category  Newspapers

 

Heinon Tukun uudistunut Lautaselle asiakaslehti on ilmestynyt. Lue lehdestä kevätsesongin uutuuksista, korona-ajan selviytyjistä ja lyhyessä ajassa mainetta niittäneestä kortteliravintolasta ja sen keittiömestarista. Poimi lehdestä myös tärpit terassikauden pidentämiseen ja inspiraatiota vastuullisempiin valintoihin.

 

Lue näistä ja muista ajankohtaisista aiheista selattavasta digilehdestä.

 

> Siirry lukemaan lehteä tästä

 

Lautaselle magazine 10-12/2020

Lautaselle magazine 10-12/2020

Syksyn Lautaselle-lehdessä esittelemme mm. ravintoloitsija Serko Rantasen kauden raaka-ainesuosikit, kerromme Suomen kokkimaajoukkueen kuulumisia ja pohdimme laajasti poikkeustilan tuomia muutoksia ravintola-alaan.

  Read more
Added  Oct 12, 2020  in category  Newspapers

Syksyn Lautaselle-lehdessä esittelemme mm. ravintoloitsija Serko Rantasen kauden raaka-ainesuosikit, kerromme Suomen kokkimaajoukkueen kuulumisia ja pohdimme laajasti poikkeustilan tuomia muutoksia ravintola-alaan.

Lue näistä ja muista ajankohtaisista aiheista selattavasta digilehdestä.
 

> Siirry lukemaan lehteä tästä