Skip to content Skip to navigation menu

Bulletins

Novelties for the summer season

Novelties for the summer season

SUMMER is here again, and little by little the state of emergency that lasted all spring is beginning to ease. We have gathered the most interesting new products of the summer and the most attractive offers in one catalog.

  Read more
Added  Jun 1, 2020  in category  Newspapers

KESÄ on taas täällä, ja pikkuhiljaa myös koko kevään kestänyt poikkeustila alkaa hellittää. Kesäkuun alusta ravintolat saivat jälleen avata ovensa tietyin rajoituksin. Vaikka epävarmuutta ja kysymysmerkkejä on vielä paljon, alkaa tunnelma olla jo varovaisen toiveikas. Ainakin yhden asian koronakevät on meille opettanut: sen, että ravintola-alalta löytyy rutkasti sitkeyttä ja luovuutta. Monet ravintoloitsijat ovat kehittäneet uusia ja oivaltavia ratkaisuja toimintansa turvaamiseksi.

Yksi ei myöskään kriisin keskellä ole kadonnut mihinkään, nimittäin ihmisten halu nauttia yhdessä hyvästä ateriasta. Päinvastoin – epävarmoina aikoina juuri ruoan kaltaisten perusasioiden merkitys korostuu. Siksi tänäkin vuonna nostetaan taas maljoja kesälle, vaikka sitten pienemmissä seurueissa ja turvavälien takaa.

Me Heinon Tukussa haluamme auttaa ja tukea asiakkaitamme kaikin mahdollisin tavoin. Tähän katalogiin olemme yhdistäneet sekä kesän kiinnostavimmat uutuustuotteet että houkuttelevimmat tarjoukset. Ruokalistaan voi hakea inspiraatiota esimerkiksi herkullisista merenelävistä, hypätä mukaan kaurabuumiin, loihtia ihania kesäjuomia proseccosta tai kokeilla käyttää mozzarellaa vaihteeksi jälkiruoassa. Katalogin tarjoukset ovat voimassa 31.8.2020 asti.
 

Siirry lukemaan esitettä >

Lautaselle magazine 1-2/2020

Lautaselle magazine 1-2/2020

Kevään Lautaselle-lehdestä löydät paljon herkullisia kauden makuja mm. parsasta. Pääset lukemaan myös kokkimaajoukkueen terveisiä sekä Hanko Sushin vastuullisista kalavalinnoista.

  Read more
Added  Mar 1, 2020  in category  Newspapers

Kevään Lautaselle-lehdestä löydät paljon herkullisia kauden makuja mm. parsasta. Pääset lukemaan myös kokkimaajoukkueen terveisiä sekä Hanko Sushin vastuullisista kalavalinnoista.

Lue näistä ja muista ajankohtaisista aiheista selattavasta digilehdestä.
 

> Siirry lukemaan lehteä tästä 

Lautaselle magazine 1-2/2020

Lautaselle magazine 1-2/2020

Vuoden ensimmäisseä Lautaselle-lehdessä jatkamme vastuullisten valintojen tiellä. Vastuullisuusjohtajamme kertoo mm. sertifikaateistamme, jotka todentavat teille käytäntöjemme vastuullisuutta. Pureudumme myös bistroutumiseen, alkoholittomiin oluisiin sekä kylmiin kahveihin.

  Read more
Added  Jan 1, 2020  in category  Newspapers

Vuoden ensimmäisseä Lautaselle-lehdessä jatkamme vastuullisten valintojen tiellä. Vastuullisuusjohtajamme kertoo mm. sertifikaateistamme, jotka todentavat teille käytäntöjemme vastuullisuutta. Pureudumme myös bistroutumiseen, alkoholittomiin oluisiin sekä kylmiin kahveihin.


Lue näistä ja muista ajankohtaisista aiheista selattavasta digilehdestä.
 

> Siirry lukemaan lehteä tästä